Tuinwerken-Mike-Logo

Tuinwerken Mike

Een hart voor uw tuin

Welkom

bij tuinwerken mike

Tuinwerken mike

Tuinwerken Mike is een jong en dynamisch bedrijf actief in Vlaams-Brabant en omstreken. Met een hart voor groen en schoonheid staan wij u met raad en daad bij. Hiermee zijn wij uw ideale partner bij het aanleggen en/of het onderhouden van uw tuin.

Net gebouwd of wilt u uw tuin opnieuw aanleggen? Als u houdt van een persoonlijke aanpak, moet u bij Tuinwerken Mike zijn. Dankzij onze kennis, ervaring en machines komen we snel tot het gewenste resultaat.

Indien u graag volop geniet van uw tuin, maar niet de tijd, de ambitie of de kennis hebt om deze zelf te onderhouden, kan u gerust beroep doen op Tuinwerken Mike. Wanneer u kiest om het onderhoud van uw tuin aan ons toe te vertrouwen, zorgen wij van a tot z dat alles in orde komt, zodat u enkel hoeft te genieten.

 

onze diensten

maak vrijblijvend een afspraak

Voor uw project

Geniet u graag van uw tuin maar heeft u niet de tijd, kennis of ambitie om alles zelf te doen? Geen nood, Tuinwerken mike staat klaar voor u. Via de knop hieronder kan u zelf een moment inboeken waarop wij vrijblijvend langskomen en samen kijken hoe we uw project kunnen waarmaken.

“Mike heeft een echte persoonlijke aanpak, hij zorgde voor het beste resultaat voor ons budget”

Kevin Vanlinthout, klant

NEDERLANDS