Tuinwerken-Mike-Logo

Uitvoeren van tuinonderhoud

Genieten van uw tuin zonder zorgen? Tuinwerken Mike onderhoudt uw tuin met de nodige vakkennis en precisie. Uw hagen, planten en bomen snoeien, uw gazon maaien met een af te spreken frequentie, uw gazon bemesten, verticuteren of bijzaaien… wij doen het allemaal! Vertrouw ons uw tuinonderhoud toe zodat u volop kan genieten van uw tuin. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons!

Onze betaalbare tuindiensten

Wil u genieten van uw tuin zonder zorgen? Bent u op zoek naar een tuinman die u kan helpen deze te onderhouden? Bij Tuinwerken Mike bent u aan het juiste adres. Wij onderhouden uw tuin met de nodige vakkennis en precisie. Uw hagen, planten en bomen snoeien, uw gazon maaien met een af te spreken frequentie, uw gazon bemesten, verticuteren of bijzaaien. wij doen het allemaal!
Uw tuin is een plek waar u even kan bekomen van het drukke dagelijkse leven. Een mooie, goed onderhouden tuin thuis of op kantoor is geen luxe.

Een vakkundig en zorgvuldig beheer van de tuin van uw woning, van een flatgebouw, een hotel, een restaurant, een bedrijf. draagt bij tot de esthetische aantrekkelijkheid van het pand.

Wij weten welke verzorging de planten in uw tuin nodig hebben voor een gezonde groei. Indien nodig, bestrijden we ziektes of plagen die uw planten kunnen treffen.
Zorg ervoor dat uw tuin gevoed, mooi en gezond blijft met Tuinwerken Mike. Wij leveren tijdig en efficiënt een breed scala van betaalbare tuinonderhoudsdiensten aan op basis van de grootte en behoeften van uw tuin.

Hier zijn een paar van onze tuinierdiensten:

Uitgerust met de nieuwste machines en apparatuur heeft het bekwame team van Tuinwerken Mike de nodige ervaring en expertise voor het vakkundig onderhoud van uw tuin.
Vertrouw ons uw tuinonderhoud toe zodat u volop kan genieten van uw tuin. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons! Wij toveren uw tuin om tot een weelderig groene mooie tuin.
NEDERLANDS