Tuinwerken-Mike-Logo

Tuinwerken Mike

Een hart voor uw tuin

Welkom

bij tuinwerken mike

Tuinwerken mike

Tuinwerken Mike is een jong en dynamisch bedrijf actief in Vlaams-Brabant en omstreken. Met een hart voor groen en schoonheid staan wij u met raad en daad bij. Hiermee zijn wij uw ideale partner bij het aanleggen en/of het onderhouden van uw tuin.

Net gebouwd of wilt u uw tuin opnieuw aanleggen? Als u houdt van een persoonlijke aanpak, moet u bij Tuinwerken Mike zijn. Dankzij onze kennis, ervaring en machines komen we snel tot het gewenste resultaat.

Indien u graag volop geniet van uw tuin, maar niet de tijd, de ambitie of de kennis hebt om deze zelf te onderhouden, kan u gerust beroep doen op Tuinwerken Mike. Wanneer u kiest om het onderhoud van uw tuin aan ons toe te vertrouwen, zorgen wij van a tot z dat alles in orde komt, zodat u enkel hoeft te genieten.

 

onze diensten

maak vrijblijvend een afspraak

Voor uw project

Geniet u graag van uw tuin maar heeft u niet de tijd, kennis of ambitie om alles zelf te doen? Geen nood, Tuinwerken mike staat klaar voor u. Via de knop hieronder kan u zelf een moment inboeken waarop wij vrijblijvend langskomen en samen kijken hoe we uw project kunnen waarmaken.

tuinwerken-mike-project-fullview
tuinwerken-projecten

“Mike heeft een echte persoonlijke aanpak, hij zorgde voor het beste resultaat voor ons budget”

Kevin Vanlinthout, klant